Kuvia TEOS ry:n tapahtumista

Hoitotyön johtajien
valtakunnallinen yhdistys

Terveydenhuollon osastonjohtajat ry on terveydenhuollon osastonhoitajien tai vastaavissa terveydenhuollon esimiestehtävissä toimivien hoitotyön johtajien valtakunnallinen yhdistys.

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia yhdyssiteenä koko maan osastonjohtajien kesken ja kehittää terveydenhuollon johtamista. Yhdistys valvoo jäsenistön etuja osallistumalla osastonjohtajia koskevaan keskusteluun ja päätöksentekoon.

Yhdistys on perustettu 1979 ja jäseniä on noin 450. Pirkanmaan jaosto ja Lounais-Suomen jaosto ovat Terveydenhuollon osastonjohtat ry:n alajaostoja.

TEOS ry:n hallitusten yhteystiedot, toimintakertomukset ja toimintasuunnitelmat

Yhdistyksen sääntömuutos

hyväksyttiin keväällä 2016. Nyt myös apulaisosastonjohtajat voivat liittyä jäseniksi.

Muuttuneiden jäsentietojen ilmoittaminen

Jäseneksi liittyminen

Yhdistykseen voivat liittyä terveydenhuollon osastonhoitajat tai vastaavissa terveydenhuollon esimiestehtävissä toimivat hoitotyön johtajat.

Jäsenyyttä yhdistykseemme voit hakea täyttämällä sähköisen jäsenhakemuslomakkeen. Voit täyttää myös paperisen jäsenhakemuslomakkeen, jonka löydät yhdistyksen kotisivulta, TEOS-lehdestä tai hallituksen jäseniltä. Jäsenhakemus lähetetään jäsensihteerille tai jollekin hallituksen jäsenelle. Hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa, käsittelee kokouksessaan jäsenhakemukset ja hyväksyy uudet jäsenet. Hyväksymisen jälkeen uusi jäsen saa tervetulokirjeen, jossa on jäsenmaksukaavake ja jäsenlehtiä.

Vuosikokous vahvistaa jäsenmaksun vuosittain. Vuonna 2016 jäsenmaksu on 35 euroa.